Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΔιαβούλευση για το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο

Διαβούλευση για το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο

;Eχει γίνει δημοσίευση της Δημόσιας Διαβούλευσης για το Τεχνολογικό Πάρκο στο ηλεκτρονικό σύστημα δημοσίων συμβάσεων της Δημοκρατίας. Σε συνεργασία με το ΕΒΕ Λεμεσού έχει διευθετηθεί παρουσίαση της διαβούλευσης την ερχόμενη Τετάρτη 25/01 στις 4μμ.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, και Βιομηχανίας ανακοινώνει την έναρξη της Δημόσιας Διαβούλευσης που αφορά τη:

Δημιουργία και λειτουργία Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου στο Πεντάκωμο στην επαρχία Λεμεσού στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων της Δημοκρατίας e-procurement. Η παραλαβή των εγγράφων της διαβούλευσης γίνεται μέσω του συστήματος www.eprocurement.gov.cy στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.eprocurement.gov.cy/epps/pmc/viewPmc.do?resourceId=5840518

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, και Βιομηχανίας σε συνεργασία με το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού θα παρουσιάσει το περιεχόμενο της διαβούλευσης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 4μμ στα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Λεμεσό.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν.

Τελευταία ημέρα υποβολής σχολίων είναι η Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 2μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποτείνονται στην κα. Λευκή Θεοδώρου, τηλ. 22 867 233, email: [email protected] , ή κα. Μαρία Θεοδώρου, τηλ. 22 867 176, email: [email protected]

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης