Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΔιερευνά οι αστυνομία για τα επεισόδια οπαδών στο μνημόσυνο του Γρίβα

Διερευνά οι αστυνομία για τα επεισόδια οπαδών στο μνημόσυνο του Γρίβα

Ομάδα διερεύνησης συστάθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό των εμπλεκομένων στα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα

Ομάδα διερεύνησης για τον εντοπισμό όσων εμπλέκονται στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο μετά τις δέκα το πρωί στη διάρκεια του μνημόσυνου του Γεώργιου Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών, δύο πολιτών και πρόκληση ζημιών σε αυτοκίνητα και προθήκες καταστημάτων έχει συγκροτήσει η αστυνομία Λεμεσού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ήδη παραλήφθηκαν και μελετώνται λήψεις από κλειστά κυκλώματα και άλλο οπτικοακουστικό υλικό.  Όπως είπε, έχουν παραληφθεί επίσης τεκμήρια που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή όπου εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια. Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι λόγω των πληροφοριών που υπήρχαν για επεισόδια, είχε στηθεί κέντρο χειρισμού κρίσεων κι επιστρατεύθηκαν τριπλάσιος αριθμός αστυνομικών με δύο αντιοχλαγωγικές μονάδες.

Limassol Today - Image 46 8
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ

Κατά τον επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού ενώ διεξαγόταν το μνημόσυνο του Γρίβα, αφίχθηκε ομάδα οργανωμένων οπαδών ομάδας από τη Λευκωσία τα μέλη της οποίας συνεπλάκησαν με ομάδα οπαδών Λεμεσιανής ομάδας  που βρίσκονταν στο χώρο, ανταλλάσσονταν πέτρες, κροτίδες και επιστρατεύοντας ρόπαλα.

Limassol Today - Image 46 6
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ

«Συνεπλάκησαν μεταξύ τους και ήταν οπλισμένοι με πέτρες ρόπαλα κροτίδες και ακολούθησε ανταλλαγή με πετροπόλεμο μεταξύ τους. Απωθήθηκαν εκτός του μνημείου από την αστυνομία και ακολούθησε αντιπαράθεση μεταξύ των 2 οχλαγωγούντων ομάδων. Η αστυνομία επενέβη για αποκατάσταση της τάξης η οποία γύρω στις 11.30 το πρωί κατόρθωσε να απομακρύνει τους οπαδούς από το χώρο» ανέφερε ο κ. Κυριάκου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας Λεμεσού, από τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί και δύο πολίτες και προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, περιπολικά και αστυνομικές μοτοσικλέτες. Όπως είπε στην περιοχή εντοπίστηκαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.  Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Limassol Today - Image 46 7
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης