Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΕπιμελητήρια Λεμεσού, Goa σε νέα φάση συνεργασίας

Επιμελητήρια Λεμεσού, Goa σε νέα φάση συνεργασίας

Στην παραπέρα ενίσχυση των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων ανάμεσα στα μέλη των Επιμελητηρίων της Λεμεσού και της Goa, στοχεύει η πρόσφατη υπογραφή μνημονίου συναντίληψης (MOU) από τους Προέδρους των δύο οργανισμών.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε με τηλεδιάσκεψη, στην οποία πέρα από τους δύο υπογράφοντες, παρόντες ήταν η Ύπατη Αρμοστής  της Ινδίας στην Κύπρο Madhumita Hazarika Bhagat εκπρόσωπος του Kύπριου Πρέσβη στο Νέο Δελχί, η Πρέσβειρα στο Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών Έλενα Ράφτη, ο Πρόεδρος Χρυσήλιος Πελεκάνος και μέλη του Κυπρο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου.

Σε σύντομη τοποθέτηση του, που προηγήθηκε της υπογραφής του μνημονίου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Ανδρέας Τσουλόφτας, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας στην Κύπρο και εξήρε το ρόλο που διαδραμάτισε ο Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, φέροντας κοντά τα δύο Επιμελητήρια. Σημείωσε δε τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στη Λεμεσό κα τη Goa (παραθαλάσσιες περιοχές, σπουδαίοι τουριστικοί προορισμοί, οι ισχυρότερες οικονομικές περιοχές στις χώρες τους, παραγωγοί φαρμάκων και κρασιών, κλπ), εκφράζοντας την πεποίθηση ότι υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές συνεργασιών, οι οποίες θα διευκολυνθούν σημαντικά με τη δημιουργία, στο πλαίσιο του μνημονίου, ανοικτού καναλιού επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο Επιμελητήρια.

Σύντομη επί οθόνης προβολή της Λεμεσού στο πλαίσιο της τελετής έγινε από τον Αντιπρόεδρο Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΛ Ήρω Μιλτιάδους.

Powered by copy shop

ΠηγήΕΒΕΛ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης