Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΈρχεται η 1η Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού!

Έρχεται η 1η Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού!

Η πρώτη Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού πραγματοποιείται το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου 2022, στις αίθουσες του Χαρουπόμυλου, δίπλα από τον πολυσύχναστο περίβολο του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού.

Η Έκθεση, με τίτλο, Limassol Book Fair, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου, εκδότες, βιβλιοπωλεία, δήμους, πολιτιστικούς φορείς και ιδρύματα, συγγραφείς, καλλιτέχνες, παιδιά, ενήλικες, γονείς και όλους τους λάτρεις του βιβλίου. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη​.

Κατά το τριήμερο του Limassol Book Fair, εμπλεκόμενοι από το χώρο του βιβλίου, των εκδόσεων, του πολιτισμού και των γραμμάτων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές, και να συνενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την προώθηση των κυπριακών γραμμάτων και της σύγχρονης κυπριακής εκδοτικής δραστηριότητας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το Limassol Book Fair διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Υφυπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Λεμεσού.

Στη διάρκεια του τριημέρου, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με ομιλητές και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, θα γίνουν βιβλιοπαρουσιάσεις και θα λειτουργήσουν περίπτερα με δεκάδες εκθέτες.  

Στόχος των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή μιας ετήσιας έκθεσης βιβλίου που θα καθιερωθεί σε βάθος χρόνου και θα λειτουργεί ως γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων εμπλεκομένων του χώρου του βιβλίου στην Κύπρο αλλά και την ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Limassol Book Fair επισκεφθείτε τη σελίδα εδώ
Limassol Today - Image 8 4

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης