Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΕρευνητική ομάδα του Τμ. Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ στο πρόγραμμα του Cyprus Seeds

Ερευνητική ομάδα του Τμ. Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ στο πρόγραμμα του Cyprus Seeds

Η Ομάδα ερευνητών από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) είναι ανάμεσα στις 10 ομάδες που επιλέγηκαν παγκύπρια για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Cyprus Seeds, το οποίο θα διαρκέσει από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι τον Iούνιο του 2024.

Το Cyprus Seeds είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει την εμπορευματοποίηση της ακαδημαϊκής έρευνας στην Κύπρο.

Την ομάδα απαρτίζουν ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ, Δρ Αντρέας Χαραλάμπους, ως επιστημονικός υπεύθυνος, η Μαρία-Ντολόρες Χριστόφη, διδακτορική φοιτήτρια του Τμήματος, ως ερευνήτρια (“champion”) και ο Θεόδωρος Σταύρου, πτυχιούχος απόφοιτος του Τμήματος, ως εξωτερικός συνεργάτης.

Σκοπός της ερευνητικής ομάδας του ΤΕΠΑΚ είναι η εμπορευματοποίηση μιας σειράς φυτικών νανοϊατρικών σκευασμάτων με στόχο την υποστηρικτική, συνδυαστική και ολοκληρωμένη φροντίδα των καρκινοπαθών.

Η ομάδα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το Cyprus Seeds, τη Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κα Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου, τη Διευθύντρια κα Μαργαρίτα Κυπριανού και όλη την ομάδα του Cyprus Seeds για αυτήν την ευκαιρία και την προσφορά τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://cyprusseeds.com/projects/cancer-nanoherb/

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης