Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΕυρωπαικές διακρίσεις μαθητών της Γ’ Τεχνικής στο διαγωνισμό μαγειρικής

Ευρωπαικές διακρίσεις μαθητών της Γ’ Τεχνικής στο διαγωνισμό μαγειρικής

Με ένα χρυσό, δυο αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια, καθώς και έναν έπαινο, επέστρεψαν από τον 12ο διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής νότιας Ευρώπης, μαθητές της Γ’ Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου, τέσσερις μαθητές και μια μαθήτρια του, έλαβαν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, από τις 17 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, αποκομίζοντας εμπειρίες για την μετέπειτα πορεία τους.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Ριζότο» έλαβε ο Παναγιώτης Σπύρου, αργυρό μετάλλιο η Άντρια Θεμιστοκλέους στην κατηγορία «Φρέσκο ζυμαρικό» και επίσης αργυρό μετάλλιο οι Τζον Άγγελος Στυλιανού και Θεόδωρος Σωτήρη, στην κατηγορία «Two to Tango».

Χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Αντρέας Μελινιώτης στην κατηγορία «Χοιρινό», ως επίσης και ο Τζον Άγγελος Στυλιανού, στην κατηγορία «Λαβράκι». Έπαινο για τη συμμετοχή του έλαβε ο Θεόδωρος Σωτήρη, για τη συμμετοχή του στην κατηγορία «Πουλερικό».

Την προετοιμασία των μαθητών ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί Θανάσης Χριστού, Ιωάννης Βασιλείου, Γιαννάκης Ππάσας και ο Βοηθός Διευθυντής Ανδρέας Παρασκευά, ο οποίος συνόδευσε τα παιδιά στο ταξίδι, μαζί με τον εκπαιδευτή μαγειρικής Θανάση Χριστού.

Το σχολείο συγχαίρει τους μαθητές και τη μαθήτρια του, «για την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό τους».

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης