Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΗμερίδα για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας στη Λεμεσό!

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας στη Λεμεσό!

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Λεμεσού – ΤΕΠΑΚ στα πλαίσια των δράσεων για Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας (ΕΕΝ), έχουν οργανώσει ημερίδα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, από τις 10:00-16:30, στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, στη Λεμεσό.

Μιλήσαμε με τον Βασίλη Ντανίλωφ από το τμήμα Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο

«Η ιδέα για αυτήν την εκδήλωση ήρθε μέσα από τους ίδιους τους νέους της Κύπρου που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο που είχαμε υποβάλει το Μάιο 2022 σχετικά με τις δικές τους προτεραιότητες. Τα αποτελέσματα είχαν τόσο ενδιαφέρον για εμάς που μας οδήγησαν σε ένα πολυσχιδές πρόγραμμα που προσδοκούμε να αποτελέσει κίνητρο για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση των νέων που θα περάσουν κάποιες ώρες μαζί μας στους Χαρουπόμυλους.

‘Έχουμε προγραμματίσει συζητήσεις με εξέχοντες ομιλητές πάνω σε θέματα όπως, ψυχική υγεία και ευεξίαβιώσιμη πράσινη Ευρώπηποιοτική απασχόληση και μάθησηισότητα όλων των φύλων.

Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να εστιάσουμε σε θέματα βελτίωσης των δεξιοτήτων στην αναζήτηση δουλειάς κι έτσι θα έχουμε το HR corner όπου σύμβουλοι HR θα κάνουν προσωπικές συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους. Θέλουμε οι νέοι να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που δίνει η ΕΕ  στην εύρεση εργασίας στην Ευρώπη κι έτσι θα έχουμε συγκεκριμένη παρουσίαση για αυτό. Κι’ ακόμη, θέλουμε να δώσουμε τροφή για σκέψη για το πως μπορεί κανείς να κάνει το όραμά του πραγματικότητα.

Σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνομιλήσουν με Ευρωπαϊκά προγράμματα και δίκτυα που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Πέρα από τους ενδιαφέροντες ομιλητές, παρουσιαστές και συντελεστές της διοργάνωσης, έχουμε τη χαρά στο καλωσόρισμα να έχουμε μαζί μας την Ραφαέλα Μιλτιάδους, Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας και τον Παναγιώτη Σεντώνα Επίτροπο του Πολίτη και υπεύθυνο για το ΕΕΝ στην Κύπρο.

Κλείνοντας, να τονίσουμε πως η συμμετοχή είναι δωρεάν και πως επιθυμούμε η εκδήλωση να έχει Παγκύπρια εμβέλεια. Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν λεωφορεία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου προς το χώρο της εκδήλωσης και επιστροφή.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη δωρεάν εγγραφή επισκεφθείτε τη σελίδα μας:

European Year of Youth day in Limassol (europa.eu)

Σας περιμένουμε στη Λεμεσό!»

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης