Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΚλειστό για δύο μήνες τμήμα του δρόμου Ζυγίου-Βασιλικού- Μαρί

Κλειστό για δύο μήνες τμήμα του δρόμου Ζυγίου-Βασιλικού- Μαρί

Κλειστό θα είναι για δύο περίπου μήνες τμήμα του δρόμου Ζυγίου-Βασιλικού- Μαρί, για οδικές εργασίες στην περιοχή Βασιλικού.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης A’ του οδικού δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, τμήμα του δρόμου Ζυγίου – Βασιλικού – Μαρί, μήκους 450μ. περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από το λιμάνι Βασιλικού προς το Μαρί, από το τερματικό αποθήκευσης καυσίμων της εταιρείας VTTV μέχρι το τερματικό της εταιρείας Petrolina, παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί. Οι οδικές εργασίες θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2023».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί θα εξυπηρετείται από παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και των πεζών σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης