Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΚοπιάστε στο… μελένιο παγκύπριο φεστιβάλ

Κοπιάστε στο… μελένιο παγκύπριο φεστιβάλ

Μελένιες στιγμές υπόσχεται στους επισκέπτες το 2ο παγκύπριο φεστιβάλ Μελιού που διοργανώνεται στην πλατεία του παλιού λιμανιού στη Λεμεσό.

Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μελισσοκόμων, άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονο μέλι και  φυσικά τα παράγωγα του. Μπορούν να ενημερωθούν επίσης για τη μελισσοκομία. «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το φεστιβάλ, βοηθά και η καλοκαιρία και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να καλέσουμε τον κόσμο να κοπιάσει, να διασκεδάσει με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη διάρκεια του φεστιβάλ, να απολαύσει παραδοσιακή αναρή με μέλι που δίνεται δωρεάν και βεβαίως να ενημερωθεί για το θαυμαστό κόσμο του μελιού» δήλωσε στο Limassol Today ο γενικός γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Δημήτρης Παναγή.

«Στόχος του φεστιβάλ, το οποίο να πούμε ότι πλέον θα γίνει θεσμός,
είναι η ενημέρωση του κόσμου για το μέλι και την μέλισσα, που χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ζωή»

Όπως αναφέρει ο κ. Παναγή, στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργούν περίπτερα ενημέρωσης και πώλησης μελισσοκομικών προϊόντων, όπως βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, κεριά, καλλυντικά από προϊόντα μέλισσας κ.α.

Το φεστιβάλ πλαισιώνεται από παραδοσιακούς χορούς, ζωντανή μουσική και DJ, προσφέροντας όμορφες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς και να παρακολουθήσουν έκθεση φωτογραφίας. Παράλληλα  λειτουργεί παιδική γωνία για τους μικρούς μας φίλους με φουσκωτά, facepainting και πολλές εκπλήξεις.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης