Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΚυκλοφορικές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Επίσης την Τετάρτη και την Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. - 4:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ. στο πεζοδρόμιο του Παραλιακού δρόμου στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαθούντος με Ονησίλλου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 5:30 π.μ. της επόμενης ημέρας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό, από τον τερματικό κυκλοτερή κόμβο μέχρι την Χ.Θ. 3+170, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Για τον πιο πάνω λόγο, ο αυτοκινητόδρομος θα είναι κλειστός και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η διοχέτευση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και της οδού Κινύρα στη Γεροσκήπου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Επίσης την Τετάρτη και την Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. – 4:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ. στο πεζοδρόμιο του Παραλιακού δρόμου στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαθούντος με Ονησίλλου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας του Παραλιακού Δρόμου σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα  κυκλοφορίας.

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης