Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΛεμεσός: Οι δρόμοι που επηρεάζονται λόγω εργασιών του Τμ. Δημοσίων Έργων

Λεμεσός: Οι δρόμοι που επηρεάζονται λόγω εργασιών του Τμ. Δημοσίων Έργων

  1. Εργασίες ένωσης υφιστάμενων καλωδίων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, περιοχή Σκαρίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 5/9/2023 και ώρα 21:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης ημέρας 6/9/2023, μεταξύ του Κόμβου Σκαρίνου και της γέφυρας του Πεντάσχοινου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, θα εκτελούνται εργασίες ένωσης υφιστάμενων καλωδίων από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία για 700 μέτρα περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.


2. Εργασίες αντικατάστασης αντιθαμβωτικών παραπετασμάτων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 5/9/2023-14/9/2023, μεταξύ των ωρών 22:00-05:30 της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής και σαββατοκύριακου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας (Α1), θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης αντιθαμβωτικών παραπετασμάτων στο στηθαίο ασφαλείας της κεντρικής νησίδας του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


3. Εργασίες τοποθέτησης αγωγού στον κύριο δρόμο Αγίας Φυλάξεως – Αγρού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 2/9/2023, μεταξύ των ωρών 07:00-16:00, θα εκτελούνται από το Σ.Υ.Λ. εργασίες τοποθέτησης αγωγού (crossing) στο οδόστρωμα, στον κύριο δρόμο Αγίας Φυλάξεως – Αγρού Ε110, Λεωφόρος Ελευθερίας, παρά το χωριό Παλόδεια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με το σύστημα Stop & Go.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης