Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Going Green Together

ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Going Green Together

Με το σύνθημα “Going Green Together”, η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει μια εκδήλωση αφιερωμένη στο περιβάλλον την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στη βάση των περιβαλλοντικών αρχών Reduce, Reuse, Recycle. Διαδραστικές και εκπαιδευτικές ενέργειες θα περιμένουν τους επισκέπτες της εκδήλωσης, ενώ η μουσική και ο χορός θα τους συντροφεύουν μέχρι αργά το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από την παραλία της Μαρίνας Λεμεσού στις 08:00 με «Clean the sea with your SUP» (stand up paddle experience), δραστηριότητα στην οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν κωπηλασία κατά μήκος της πανέμορφης ακτογραμμής της Λεμεσού, συλλέγοντας πλαστικά και άλλα αντικείμενα που θα βρουν στη θάλασσα. Έπειτα, μέλη της ομάδας της Μαρίνας Λεμεσού, θα συνεχίσουν με κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού βοηθώντας δραστικά στον καθαρισμό του βυθού της.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, από τις 16:00 μέχρι  τις 19:00, όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, στη βάση της Aνακύκλωσης (Recycle), της Eπαναχρησιμοποίησης αντικειμένων (Reuse) και της μείωσης των σκουπιδιών που παράγουμε (Reduce). Εργαστήρια και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, ζωντανές επιδείξεις, παρουσιάσεις, ζωντανή μουσική, μουσικοχορευτικές παραστάσεις από τη σχολή χορού «Diamantidou School of Music Dance and Drama» και ζωντανή μετάδοση από Mix FM (15:00 – 17:00), θα διαμορφώσουν το ιδανικό σκηνικό για ένα όμορφο κυριακάτικο απόγευμα.

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει αποκτήσει περήφανα ποικίλες διακρίσεις που επιβραβεύουν τον περιβαλλοντικό χαρακτήρα του Έργου, για αυτό και η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής, σκοπό έχει να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους όσους θέλουν να αλλάξουν ή να υιοθετήσουν νέες καθημερινές συνήθειες, συνεισφέροντας στη προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαρίνα Λεμεσού στο +357 25 020 020 ή [email protected].

Limassol Today - Going Green Together Event Square Size Banner

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης