Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΜας ήρθαν στο Λιμάνι οι νέοι/ες Υφυπουργοί

Μας ήρθαν στο Λιμάνι οι νέοι/ες Υφυπουργοί

Κοινή επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Υφυπουργού Ναυτιλίας, Υφυπουργού Τουρισμού στο Λιμάνι Λεμεσού

Κοινή συνάντηση πραγματοποίησαν χθες στο Λιμάνι Λεμεσού ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα. Μαρίνα Χατζημανώλη και ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής.

Κατά την επίσκεψη τους οι Υπουργοί συναντήθηκαν με στελέχη των εταιρειών DP World Limassol Ltd (Τερματικός Σταθμός Γενικού Εμπορίου και Επιβατικού) , της Eurogate (Τερματικός Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων), της P&O Limassol Ltd καθώς και της Αρχής Λιμένων Κύπρου και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν τα Υπουργεία τους.

Σε δηλώσεις του με το πέρας της επίσκεψης ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης ανέφερε ότι «για εμάς είναι μια ευκαιρία να επισκεφθούμε το λιμάνι Λεμεσού και να μπορέσουμε να συζητήσουμε με τους αναδόχους της σύμβασης διαχείρισης του λιμανιού, πως μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τη χώρα μας.

Limassol Today - υφυπουργός ναυτιλίας τουρισμού 2

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα. Μαρίνα Χατζημανώλη ανέφερε ότι «σκοπός της επίσκεψης μας είναι να εντοπιστούν προβλήματα και να δοθούν λύσεις. Είμαστε ανοικτοί και οι τρεις σε εισηγήσεις για να αναβαθμιστεί πάνω από όλα η ποιότητα των υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση των πολιτών. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε οποιαδήποτε προβλήματα από πριν, με στόχο να προλαβαίνουμε οτιδήποτε προκύψει.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής δήλωσε ότι «η παρουσία και των τριών μας στο λιμάνι Λεμεσού δείχνει και την πρόθεση μας ως Κυβέρνηση στη χάραξη οριζόντιων πολιτικών. Είμαστε στις πρώτες μέρες ακόμα της κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη. Έχουμε κληρονομήσει κάποια πλάνα, επεξεργαζόμαστε κάποια πλάνα και αναμένονται σύντομα κάποιες τελικές αποφάσεις.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης