Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΟλιγωρία παραδέχθηκε ο Αρχηγός για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Ολιγωρία παραδέχθηκε ο Αρχηγός για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Ολιγωρία της Αστυνομίας παραδέχθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου κατά τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, σε σχέση με την αντιμετώπιση των πρόσφατων γεγονότων που έλαβαν χώρα στη Χλώρακα και στη Λεμεσό, με τους βουλευτές της Επιτροπής να δηλώνουν ότι δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις που έλαβαν, σε μια συνεδρίαση με ένταση και αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών, περί φασισμού και βίας.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε έξι τραυματισμούς και τις υλικές ζημιές που έγιναν μετά την προσπάθεια ανακοπής των διαδηλωτών, για να μην προχωρήσουν προς τον Μώλο και διασκορπίστηκαν στις παρακείμενες οδούς», είπε ο Αρχηγός της Αστυνομίας μιλώντας για τα γεγονότα στη Λεμεσό, σημειώνοντας ότι «είναι γεγονός ότι θα μπορούσαμε να επέμβουμε νωρίτερα, όταν περπατούσαν οι κουκουλοφόροι στον Μώλο».

Πρόσθεσε ότι συνολικά μέχρι σήμερα έγιναν 48 συλλήψεις σε σχέση με τα επεισόδια.

Επίσης, ο Αρχηγός είπε ότι η Αστυνομία προετοιμάζεται για την εκδήλωση που είχε εξαγγελθεί για το απόγευμα έξω από το Προεδρικό, παρά τις ανακοινώσεις για ακύρωσή της.

Αναφορικά με την έκθεση γεγονότων που ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ότι αναμένει να παραλάβει ο Πρόεδρος σήμερα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας δεν φάνηκε να είναι ενήμερος, σημειώνοντας ότι “έχουμε τα γεγονότα, αν μας ζητηθούν θα τα δώσουμε”.

Μέτρα για παν ενδεχόμενο 

Μέτρα για κάθε ενδεχόμενο λαμβάνει η Αστυνομία στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου, παρά το γεγονός ότι ακυρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που είχε ανακοινωθεί για το απόγευμα της Τετάρτης στο Προεδρικό.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Αντρέου, ανέφερε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για κάθε ενδεχόμενο, αν και υπήρξαν ανακοινώσεις για ακύρωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό.

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης