Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: Τέλη Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται η στεγαστική πολιτική

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Τέλη Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται η στεγαστική πολιτική

Έτοιμη δηλώνει η Κυβέρνηση, δια μέσου του ίδιου το Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, να παρουσιάσει τη στεγαστική πολιτική της, το επόμενο διάστημα.

Από την Λεμεσό που βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Δημάρχου Λεμεσού για την ανέγερση κατοικιών στις περιοχές Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν έχω ακούσει τις δηλώσεις, άρα, δεν μπορώ να σχολιάσω συγκεκριμένα για το τι έχει αναφέρει.

Εκείνο που μπορώ να πω, υπέδειξε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, είναι ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Κυβέρνηση, μέσω του Υπουργού Εσωτερικών, ακριβώς, θα προχωρήσει στην ανακοίνωση συγκεκριμένου σχεδίου για τη στεγαστική πολιτική – ένα θέμα που μας απασχολεί πάρα πολύ – ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της κοινωνίας, όχι μόνο στη Λεμεσό, αλλά ανά το παγκύπριο. Συγκεκριμένο πλάνο, συγκεκριμένος σχεδιασμός και συγκεκριμένα κίνητρα τα οποία επεξεργαζόμαστε από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στη διακυβέρνηση του τόπου».

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης