Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΕκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο Κοιλάνι Λεμεσού - Ενισχυονται οι δυνάμεις, εκκενώθηκαν...

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο Κοιλάνι Λεμεσού – Ενισχυονται οι δυνάμεις, εκκενώθηκαν οικίες

Πυρκαγιά εκτός ελέγχου μαίνεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, σε περιοχή ανατολικά της κοινότητας Κοιλανίου, της επαρχίας Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή και εξαπλώνεται γρήγορα στα βορειοδυτικά, με τις Δυνάμεις να έχουν μπει στο σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ ΙΙ.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν αρχικά πέντε πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας καθώς και δυνάμεις από το Τμήμα Δασών, ενώ επιχειρούν και πέντε εναέρια μέσα. Ο κ. Κεττής σε νεότερη ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ” αναφέρει ότι σε συνεργασία με την Αστυνομία και τον Κοινοτάρχη Κοιλανίου εκκενώθηκαν προληπτικά έξι μεμονωμένες κατοικίες. Το Τμήμα Δασών επιχειρεί με δεκαεννέα πυροσβ οχήματα και ογδόντα άτομα προσωπικό.

Limassol Today - Image 1 24

Πυροσβεστικό όχημα σε χαράδρα

Στο μεταξύ, πυροσβεστικό όχημα που ανήκει στο Τμήμα Δασών, έπεσε σε χαράδρα μεταξύ των χωριών Κοιλάνι – Βουνί, ενώ στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο. Στο όχημα επέβαιναν τρεις δασοπυροσβέστες που μετέβαιναν στη περιοχή της πυρκαγιάς.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης