Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΣτο κελί για 3 χρόνια 32χρονος για το τριπλό θανατηφόρο το 2017...

Στο κελί για 3 χρόνια 32χρονος για το τριπλό θανατηφόρο το 2017 στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων επέβαλε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού σε 32χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε σχέση με το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου 2017 στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο τραγικό δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους ο 32χρονος Ανδρέας Γιασεμή, ο επίσης 32χρονος Δημήτρης Σάββα και ο 23χρονος Παναγιώτης Στεφάνου. Το διπλοκάμπινο όχημα τους συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα του 32χρονου, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, ενώ το όχημα του ήταν χωρίς ασφάλεια ή άδεια κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος βρέθηκε ένοχος σε 14 κατηγορίες, με σοβαρότερη την πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, με το δικαστήριο να αναφέρει ότι δεν ήταν ένα στιγμιαίο λάθος και πως τα τροχαία αποτελούν πληγή και μάστιγα για την κυπριακή κοινωνία και έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη, ως μετριαστικούς παράγοντες, το λευκό ποινικό του μητρώο, τις οικογενειακές του περιστάσεις και το γεγονός ότι είναι πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στη διεκπεραίωση της υπόθεσης και τη λύπη που εξέφρασε ο 32χρονος, ωστόσο σημείωσε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για αναστολή της ποινής.

Πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης στον πατέρα του 32χρονου σε σχέση με δυο κατηγορίες καθώς επέτρεψε στο γιο του να οδηγήσει ακινητοποιημένο όχημα χωρίς ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας.

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης