Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤα επόμενα 24ωρα απαντήσεις για τη σορό

Τα επόμενα 24ωρα απαντήσεις για τη σορό

Τα επόμενα 24ώρα αναμένονται απαντήσεις από τις εξετάσεις του γενετικού υλικού που έχει ληφθεί από τη σκελετοποιημένη σορό που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη πλησίον του ελικοδρόμιο του νοσοκομείου Λεμεσού. Αν και τα μέλη της αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες, φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Τα δείγματα  γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τη σορό, έχουν ήδη σταλεί στο Ινστιτούτο Γενετικής για τις  απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες θα καταδείξουν το φύλο και κατά πόσον σχετίζεται με κάποιο από τα ελλείποντα άτομα.

Η νεκροψία, η οποία άρχισε χθες το πρωί  στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λευκωσίας, διακόπηκε αργά το απόγευμα και θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέπα, Ορθόδοξου Ορθοδόξου και της ανθρωπολόγου που έχει αναλάβει τη διερεύνηση.  Ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος παρέλαβαν τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και απομεινάρια ρούχων, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν στοιχεία που να δείχνουν το φύλο, την ηλικία και την αιτία θανάτου, του ατόμου στο οποίο ανήκει η σορός.

Στοιχεία που αναμένεται να εξαχθούν από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στα τεκμήρια που έχουν ληφθεί και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.  

Κάποια τεκμήρια που ενδεχομένως να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης φαίνεται ότι έχουν παραληφθεί χθες από τη σκηνή, όταν μέλη της αστυνομίας και η ανθρωπολόγος μετέβησαν εκ νέου στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός για έρευνες.  Την  ίδια ώρα  ανακριτές της υπόθεσης «ξεσκονίζουν» φακέλους με ελλείποντα άτομα .

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης