Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΑιμοδοσία στη μνήμη της αποθανούσας Καθηγήτριας Χριστιάνας Κούτα στο ΤΕΠΑΚ

Αιμοδοσία στη μνήμη της αποθανούσας Καθηγήτριας Χριστιάνας Κούτα στο ΤΕΠΑΚ

Κατά τη χθεσινή αιμοδοσία, η οποία έγινε στη μνήμη της Καθηγήτριας του ΤΕΠΑΚ Χριστιάνας Κούτα που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, συγκεντρώθηκαν 120 φιάλες αίματος.

Τη δεύτερη εκδήλωση αιμοδοσίας για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, με τίτλο «Όπου κι αν ανήκεις, εμείς σε χρειαζόμαστε!», διοργάνωσε με επιτυχία το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Η εκδήλωση, η οποία έχει καταστεί θεσμός για το Πανεπιστήμιο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. στο φουαγιέ του κτηρίου του ΤΕΠΑΚ «Ανδρέας Θεμιστοκλέους».

Limassol Today - 2 002 1

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας διεξήχθη και δειγματοληψία με τη μέθοδο SWAPS (σάλιο)από εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Limassol Today - 1 20

Το «παρών» τους έδωσαν μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητές/τριες και μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Επιτροπής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου για να δώσουν λίγο από το αίμα τους με στόχο την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν σε αίμα, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους προς τους συνανθρώπους τους που το χρειάζονται.

Limassol Today - 5 7

Κατά τη χθεσινή αιμοδοσία, η οποία έγινε στη μνήμη της Καθηγήτριας του ΤΕΠΑΚ Χριστιάνας Κούτα που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, συγκεντρώθηκαν 120 φιάλες αίματος.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης