Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΕτήσια έκθεση τελειοφοίτων Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών ΤΕΠΑΚ

Ετήσια έκθεση τελειοφοίτων Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών ΤΕΠΑΚ

Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνει για άλλη μια φορά την ετήσια έκθεση τελειόφοιτων CUT OUT 2023. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2023, ανοίγοντας τις πόρτες της στην Πανεπιστημιακή κοινότητα, τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία.

Η θεματική της φετινής έκθεσης, βασίζεται στη διαδικασία σχεδιασμού (Design Process). Εστιάζει στο παρασκήνιο, στις «αποτυχημένες», «απορριφθείσες» ιδέες που εντοπίζονται σε σκόρπια χαρτιά, σε στοίβες υλικών, σε μπλεγμένα ηλεκτρονικά, arduinos και στο δημιουργικό χάος που κρύβεται πίσω από μια σχεδιαστική πρόταση. Σας προσκαλούμε λοιπόν στην έκθεση μας για να δείτε, να περιηγηθείτε και να εκτιμήσετε μαζί μας όλα όσα βρίσκονται στο παρασκήνιο και συμβάλλουν στην δημιουργία των έργων μας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή, 16 Ιουνίου στις 18:00, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 18 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 18:00–22:00. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις των πρωτευσάντων φοιτητών/τριών της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Η CUTOUT φέτος φιλοξενείται στο Εργαστήριο Τέχνης & Σχεδιασμού (REX), στο Εργαστήριο Γραφιστικής (ΕΓΡΑ) και στο Εργαστήριο Φωτογραφίας (Blue Pearl) της Πλατείας Ηρώων, Λεμεσό.

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα: https://www.instagram.com/cutout_expo/

Ιστοσελίδα: https://cutout.cut.ac.cy/

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης