Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΠρωτεύσαντες φοιτητές της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

Πρωτεύσαντες φοιτητές της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

H Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), πραγματοποίησε στις 22 Ιουνίου 2022, στο κτήριο «Δράκος», την εκδήλωση αποφοίτων του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου. 

Στην τελετή απονεμήθηκαν τα βραβεία αριστείας στους πρωτεύσαντες/ασες προτπυχιακούς/ές απόφοιτους/ες του Τμήματος από την Κοσμητόρισσα της Σχολής, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δήμητρα Μηλιώνη, ως ακολούθως: 

Αθηνά ΓρηγορίουΑ’ βραβείο αριστείας στην πρωτεύσασα για την ακαδημαϊκή της επίδοση (υψηλότερος γενικός βαθμός ανάμεσα στους απόφοιτους φοιτητές και στις απόφοιτες φοιτήτριες του προπτυχιακού προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2021/2022). 

Άντρια ΧαραλάμπουςΒ’ βραβείο αριστείας (δεύτερο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους απόφοιτους φοιτητές και στις απόφοιτες φοιτήτριες του προπτυχιακού προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2021/2022). 

Φίλιππος ΕμπεδοκλήςΓ΄ βραβείο αριστείας (τρίτο υψηλότερο γενικό βαθμό ανάμεσα στους απόφοιτους φοιτητές και στις απόφοιτες φοιτήτριες του προπτυχιακού προγράμματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου για το ακαδημαϊκό έτος 2021/2022. 

Τιμήθηκαν επίσης οι δύο Διδάκτορες – απόφοιτοι Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου Δρ. Χρίστος Παναγιώτου και Δρ. Σταμάτιος Γιαννουλάκης. 

Την απονομή πλακετών πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βασιλική Τρίγκα, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου. 

Ακολούθησε δεξίωση και δόθηκε η ευκαιρία στους/στις παρευρισκόμενους/νες να συνομιλήσουν σε χαλαρή ατμόσφαιρα. 

Η όλη εκδήλωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. 

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης