Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση αποφοίτων Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας

ΤΕΠΑΚ: Εκδήλωση αποφοίτων Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση αποφοίτων του Τμήματος Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας (ΕΧΡΗΝ) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΔΙΟ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 στο χώρο εκδηλώσεων Ceti Locale στη Λεμεσό.

Δεκαπέντε χρόνια από τότε που δέχτηκε τους πρώτους του φοιτητές και φοιτήτριες το Τμήμα, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση, η οποία σκοπό είχε τη σύσφιξη των σχέσεων των αποφοίτων του τμήματος με τη Σχολή τους και μεταξύ τους, καθώς και η δικτύωση με στελέχη εταιρειών και οργανισμών.

Στην εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον, συμμετείχαν πολλοί απόφοιτοι, τόσο προπτυχιακοί, όσο και μεταπτυχιακοί του Τμήματος ΕΧΡΗΝ, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, καθώς και στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χρηματοοικονομικό και ναυτιλιακό τομέα, καθώς και από μεγάλες ελεγκτικές και λογιστικές εταιρείες.

Σύντομες ομιλίες και χαιρετισμοί έγιναν από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και την Κοσμήτειρα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δομικές αλλαγές της Σχολής ΔΙΟ μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις του περασμένου Ιουλίου και τη σημασία τους για τη Σχολή και τους φοιτητές/τριες της.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Συντονιστής του νεοσύστατου ακαδημαϊκού Τμήματος Ναυτιλιακών, Καθηγητής Φώτης Παναγίδης και ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και Διοικητικής Επιστήμης, Δρ Παναγιώτης Ανδρέου. Πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία/παρέμβαση έγινε από τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ του CFA Society Cyprus με θέμα “Τεχνητή νοημοσύνη («AI») – Όφελος στη διαχείριση/συμβουλή επενδύσεων”.

Σε ένα όμορφο κλίμα οι απόφοιτοι απόλαυσαν τη βραδιά και το δείπνο και τη μεταξύ τους δικτύωση, και με τους καθηγητές τους, καθώς και με τους εκπροσώπους των εταιρειών/οργανισμών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η Σχολή ΔΙΟ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και τους πολυάριθμους απόφοιτους και όλους τους παρευρισκόμενους/στελέχη εταιρειών και οργανισμών, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης