Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΤΕΠΑΚ: Ζητούνται διαμερίσματα στη Λεμεσό για στέγαση φοιτητών/τριών από Σεπτέμβρη 2023

ΤΕΠΑΚ: Ζητούνται διαμερίσματα στη Λεμεσό για στέγαση φοιτητών/τριών από Σεπτέμβρη 2023

Το Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του ΤΕΠΑΚ σε συνεργασία με τη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου (Φ.Ε.ΤΕ.ΠΑ.Κ.) ζητά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν διαμερίσματα προς ενοικίαση στη Λεμεσό, με σκοπό τη στέγαση φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Ζητούνται διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, από στούντιο μέχρι τριών υπνοδωματίων, και τα οποία, κατά προτίμηση, να βρίσκονται σχετικά κοντά στα κεντρικά κτήρια του ΤΕΠΑΚ (Κτήριο «Αντρέας Θεμιστοκλέους»- Παλιό Κτηματολόγιο). Διαμερίσματα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση γίνονται επίσης δεκτά αλλά προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνα που βρίσκονται πλησιέστερα.

Τα διαμερίσματα, κατά προτίμηση, θα πρέπει να διαθέτουν σε καλή κατάσταση βασική επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό, όπως ατομικό κρεβάτι σε κάθε υπνοδωμάτιο, ερμάρι, γραφείο, καρέκλα γραφείου, καναπέ/πολυθρόνες στο καθιστικό, τραπέζι και καρέκλες κουζίνας, φούρνο και εστία, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού. Γίνονται δεκτά και διαμερίσματα χωρίς βασική επίπλωση, είναι όμως απαραίτητο να διαθέτουν εστία, φούρνο, ψυγείο και σύστημα κλιματισμού.

Με τη δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν σχέδιο κάτοψης διαμερίσματος και  κάποιες φωτογραφίες (εξωτερικά το κτήριο και εσωτερικά του διαμερίσματος). Τα διαμερίσματα θα πρέπει να είναι έτοιμα για παράδοση το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη 2023.

Η περίοδος ενοικίασης θα έχει διάρκεια 1 χρόνο. Υπάρχει και η δυνατότητα σύναψης 10μηνου συμβολαίου (Σεπτέμβριο 2023-Ιούνιο 2024) αν αυτό συμφωνηθεί μεταξύ ιδιοκτήτη/τριας και ενοικιαστή/τρια. Η δυνατότητα της όποιας ανανέωσης θα πρέπει επίσης να συμφωνηθεί μεταξύ ιδοκτήτη/τριας και του/της ενοικιαστή/τριας.

Η ενοικίαση θα γίνει από τους/τις φοιτητές/τριες και το σχετικό συμβόλαιο ενοικίασης θα υπογραφεί από τους/τις φοιτητές/τριες. Ο ρόλος του Γραφείου Στέγασης της ΥΣΦΕ και της Φοιτητικής Ένωσης είναι μεσολαβητικός/υποβοηθητικός.

Το Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΕ, σε συνεργασία με τη Φοιτητική Ένωση θα φέρει σε γνώση των ενδιαφερόμενων φοιτητών/τριων τα διαθέσιμα διαμερίσματα. Η δήλωση ενδιαφέροντος υποβάλλεται ηλεκτρονικά, από τον σύνδεσμο:

Στην περίπτωση ιδιοκτητών που διαθέτουν περισσότερα από ένα διαμερίσματα, χρειάζεται να υποβάλουν χωριστή ηλεκτρονική φόρμα για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά ή να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο 25002728.

Limassol Today - Αφίσα 64802b0974f01

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης