Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚΤο ΤΕΠΑΚ διεκδικεί το βραβείο «Εργοδότης της Χρονιάς»

Το ΤΕΠΑΚ διεκδικεί το βραβείο «Εργοδότης της Χρονιάς»

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) είναι υποψήφιο στα φετινά βραβεία «Investors in People Awards 2022», στην κατηγορία «Εργοδότης της Χρονιάς Εξωτερικού στην κατηγορία Silver» («Overseas Employer of the Year: Silver at The Investors in People Awards 2022»).

Πρόκειται για διεθνή βραβεία υψηλού κύρους που επιβραβεύουν τους καλύτερους οργανισμούς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, σε διάφορες κατηγορίες. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες οργανισμοί και επιχειρήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και από τον υπόλοιπο κόσμο συναγωνίζονται για να εξασφαλίσουν ένα από τα περιζήτητα βραβεία που αποδεικνύουν τη δέσμευση και στοχοπροσήλωσή τους στο να κάνουν το εργασιακό τους περιβάλλον ακόμα καλύτερο (#MakeWorkBetter).

Το ΤΕΠΑΚ, το οποίο κατέχει τη διεθνή πιστοποίηση Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Investors Ιn People (Silver), έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί στον κατάλογο με τους επικρατέστερους υποψήφιους οργανισμούς που διεκδικούν το βραβείο «Εργοδότης της Χρονιάς Εξωτερικού» («Overseas Employer of the Year: Silver at The Investors in People Awards 2022»). Το ΤΕΠΑΚ είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Κύπρο και στον ευρύτερο πανελλαδικό χώρο που κατέχει αυτή την πολύ σημαντική πιστοποίηση, η οποία αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζονται στο Πανεπιστήμιο.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η συμπερίληψή του Πανεπιστημίου μας στην τελική λίστα με τους υποψήφιους οργανισμούς που διεκδικούν ένα από τα σημαντικά βραβεία του Προτύπου Investors in People (IIP) και συγκεκριμένα το βραβείο του «Εργοδότη της Χρονιάς Εξωτερικού στην κατηγορία Silver». Το γεγονός αυτό αποτελεί και μια ηθική ικανοποίηση και αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που γίνεται στο ΤΕΠΑΚ στο θέμα της διαχείρισης και αποτελεσματικής ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων διαρκούς επιμόρφωσης και υιοθέτησης καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών»

ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ ΤΟΥ ΤΕΠΑΚ, Κ. ΝΊΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΎ.

Το επίτευγμα του ΤΕΠΑΚ καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό, αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η φετινή διοργάνωση καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών, ξεπερνώντας τις τριακόσιες συμμετοχές.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος που βλέπω τόσους πολλούς εκπληκτικούς οργανισμούς να διεκδικούν την πρωτιά. Κάθε χρόνο, οι συμμετοχές γίνονται όλο και πιο πολλές και πιο ανταγωνιστικές και η διαδικασία αξιολόγησης ακόμα πιο δύσκολη. Η συμπερίληψη των οργανισμών στην τελική λίστα με τους υποψήφιους αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη της δέσμευσης τους για να κάνουν το εργασιακό περιβάλλον των ανθρώπων τους καλύτερο, γι’ αυτό και αξίζουν πραγματικά αυτή την αναγνώριση»

Διευθύνων Σύμβουλος του Investors in People, κ. Paul Devoy.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης