Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΤΕΠΑΚ"Υπεύθυνοι Φροντίδας: Ηγέτες στην παροχή Ποσωποκεντρικής Φροντίδας"

“Υπεύθυνοι Φροντίδας: Ηγέτες στην παροχή Ποσωποκεντρικής Φροντίδας”

To Τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει Υβριδική Ημερίδα με τίτλο “Υπεύθυνοι Φροντίδας:  Ηγέτες στην παροχή Ποσωποκεντρικής Φροντίδας”.

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια της συνεργασίας του ΤΕΠΑΚ με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ «COMPASS» που συμμετέχουν συνολικά 7 Ευρωπαϊκοί οργανισμοί: Anziani e non solo, Ιταλία – (Συντονιστής), The European Association for Social Innovation (EaSI), Ρουμανία, Aproximar, Πορτογαλία, Cyprus University of Technology, Κύπρος, Asociatia Habilitas, Ρουμανία, Redial, Ιρλανδία, Fundación Intras, Ισπανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 13:30, στο ξενοδοχείο Ποσειδώνια στη Λεμεσό (Λεωφόρος Αμαθούντος 25, Άγιος Τύχωνας). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης. Μονάδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για Υπεύθυνους Φροντίδας Ηλικιωμένων, σε Οίκους Ευγηρίας, Κέντρα Αποκατάστασης και Φροντίδας στο Σπίτι, πάροχους Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (VET) που δραστηριοποιούνται στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Επαγγελματιών Φροντιστών, δηλαδή σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τη φροντίδα και την περίθαλψη Ηλικιωμένων ατόμων, Επαγγελματίες Υγείας σε Δημόσιες και Ιδιωτικές Υπηρεσίες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Επαγγελματίες και Ερευνητές σε Κέντρα Φροντίδας με εφαρμογή της Προσωποκεντρικής Φροντίδας, ΜΚΟ και Οργανώσεις που ενδέχεται να συμβάλουν στη διάχυση των πληροφοριών.

Το πρόγραμμα “COMPASS” αποσκοπεί στην ενίσχυση των δεξιοτήτων των Υπευθύνων Φροντίδας  προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας και να ηγηθούν της αλλαγής προς την Προσωποκεντρική Φροντίδα.

Οι στόχοι του προγράμματος περιλαμβάνουν την παροχή γνώσεων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και προσεγγίσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο, τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για προβληματισμό και αξιοποίηση της εργασιακής εμπειρίας για εκμάθηση,  καθώς και τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Κοινότητας Υπευθύνων Φροντίδας και Εργαζομένων στον τομέα της Προσωποκεντρικής Φροντίδας για Ηλικιωμένους.

Η επιστημονική ομάδα του προγράμματος απαρτίζεται από τους: Δρ. Α. Χαραλάμπους, Αναπληρωτή Καθηγητή και συντονιστή του προγράμματος, Δρ Θ. Τσίτση, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό,  Δρ Μαρία Χριστοδούλου Φέλλα, Νοσηλευτικός Λειτουργός Α΄ Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας, υποφήφια διδάκτορ Κωνσταντίνα Κλοκώνη, Προϊσταμένη Νοσηλευτών Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και Έρευνας,  Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου.

Σύνδεσμος Εγγραφής στην Ημερίδα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsfbUFvBcV4saLvAXzZwUEw2-pbJgL4gF6e2HYALucK9W9lw/viewform?usp=sf_link

Σύνδεσμος Συνάντησης στην Πλατφόρμα Zoom: https://us02web.zoom.us/j/89212309488?pwd=T3MzeXc1YUo2RXFoZXBndTgrRmhPUT09

Meeting ID: 892 1230 9488

Passcode: 648925.

Μάθετε περισσότερα για το Compass από τον ιστότοπο του έργου και μείνετε ενημερωμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Website | Facebook | LinkedIn | Youtube

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης