Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΤο Beachpolistas World Tour επιστρέφει και φέτος στη Λεμεσό

Το Beachpolistas World Tour επιστρέφει και φέτος στη Λεμεσό

Το καλοκαιρινό τουρνουά Water Polo επιστρέφει και φέτος στη Λεμεσό, υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, στο πλαίσιο των «Λεμέσιων», το οποίο διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια ως #Beachpolistas World Tour.

Το 2022, η διοργάνωση αναβαθμίζεται σε Beachpolistas World Tour και θα διεξαχθεί από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου, ενώ στο τουρνουά αναμένεται να λάβουν μέρος αθλητές από όλες τις ομάδες της Κύπρου, Έλληνες και ξένοι, παλιοί και νυν πολίστες και αρκετοί φίλοι του αθλήματος.

H διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει φέτος από την Ουρουγουάη και θα ταξιδέψει σε διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένων της Χιλής, της Κροατίας, της Ελλάδας, του Μεξικό και της Κύπρου. Πέραν του αγωνιστικού προγραμματισμού, ο οποίος περιλαμβάνει πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων, αναμένεται να υπάρξουν και αρκετοί ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί.

Ευελπιστούμε πως και με τη δική σας συμβολή θα ξεπεράσουμε τους περσινούς αριθμούς συμμετοχών, καθώς φέτος θα διεξαχθούν για δεύτερή φορά και αγώνες για μικρές ηλικίες.

Για το φετινό Beachpolistas World Tour, πρόθεσή μας είναι μέρος των εσόδων να διατεθούν για τον φιλανθρωπικό σκοπό TELETHON.

Το TELETHON είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός o οποίος στη Κύπρο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994. Στόχος του TELETHON είναι η στήριξη και βοήθεια των μυοπαθών συνανθρώπων και η αναβάθμιση της ποιότητα ζωής τους. Επίσης, το TELETHOΝ στηρίζει την επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη θεραπείας γενετικών και νευρολογικών παθήσεων. Το TELETHON χαίρει εκτίμησης από τη Κυπριακή κοινωνία για την πολύχρονη προσφορά του στους ασθενείς και την διαφανή δραστηριότητα του.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος για δεύτερη φορά θα συνδυάσουμε στο πλαίσιο των αγώνων μας περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με την καθαριότητα της θάλασσας και την ανακύκλωση.

Η διοργάνωση αφιερώνεται στη μνήμη του κ. Πανίκου Προκοπίου, τέως πρόεδρου Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης