Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΒανδαλισμοί στο δημαρχείο Κάτω Πολεμιδιών με αιτία... την λαμπρατζιά!

Βανδαλισμοί στο δημαρχείο Κάτω Πολεμιδιών με αιτία… την λαμπρατζιά!

Σε συναγερμό τέθηκε η Τοπική Αρχή καθώς και η Αστυνομία στα Κάτω Πολεμίδια, τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι βανδάλισαν την είσοδο του Δημαρχείου, με αιτία την λαμπρατζιά! Την ώρα οι κάτοικοι του Δήμου φωνάζουν αφού 40 μέρες πριν το Πάσχα και καθημερινά νεαροί εισβάλουν στα σπίτια τους και κλέβουν έπιπλα, καρέκλες, ενώ δε διστάζουν να κόψουν ακόμη και δέντρα πολλών ετών για τις λαμπρατζιές τους.

Limassol Today - Image 5 9

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κάτω Πολεμιδιών, Νίκος Α. Αναστασίου, ο οποίος μίλησε στο Limassol Today, ομάδα ατόμων -που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και έχει παραλάβει το ανάλογο υλικό η Αστυνομία, έγραψε με σπρέι συνθήματα πάνω σε τζαμαρίες. Σε ένα από τα συνθήματα στον Δήμο Κάτω Πολεμιδιών, έγραψαν «κουμάντο στη λαμπρατζιά κάνουμε εμείς».

Limassol Today - Image 5 8

Ο κ. Αναστασίου, εξέφρασε έντονη ανησυχία επιβεβαιώνοντας τα παράπονα δημοτών, με τον ίδιο να αναφέρει πως το ζήτημα των λαμπρατζιών και των όσων συμβαίνουν εως και 40 ημέρες πριν από το Πάσχα, δημιουργούν τεράστια προβλήματα. «Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο. Τις προάλλες έκλεψαν ολόκληρο σαλόνι που ήταν σε βεράντα σπιτιού, έγινε παράπονο από τον ιδιοκτήτη, εντοπίσαμε τα έπιπλα και τα πήγαμε πίσω. Όμως σαν αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν πολλές». Ο Δήμαρχος υπέδειξε ότι δήμος και Αστυνομία πραγματοποίησαν έκτακτη σύσκεψη, με το ζήτημα να απασχολεί τις Αρχές ανά το παγκύπριο.

Τέλος ο κ. Αναστασίου τόνισε, πως το φαινόμενο αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό και κάλεσε τους πολίτες να καταγγέλνουν ανάλογα περιστατικά.

Powered by copy shop

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης