Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗLIMASSOL TODAY«Έφυγε δακρυσμένος ο παίκτης του Απόλλωνα...»

«Έφυγε δακρυσμένος ο παίκτης του Απόλλωνα…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του σε βάρος του Απόλλωνα παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Αξίζαμε τη νίκη. Τις τελευταίες βδομάδες παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας ή κάποια άλλα πράγματα. Σήμερα την είχαμε αν δείτε και το πρώτο γκολ. Σήμερα δεν κάναμε και την καλύτερή μας εμφάνιση. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Ευχόμαστε περαστικά στον παίκτη του Απόλλωνα (Β. Γιοβάνοβιτς) που έφυγε με δάκρυα στα μάτια, ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Ευχαριστώ και τους φίλους του Άρη για την υποστήριξη», είπε στο αρχικό του σχόλιο.

Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε: «Ίσως σε εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι ήταν ο κατάλληλος τρόπος παιχνιδιού. Δεν έχει σημασία αν πιέζεις ψηλά ή πιο πίσω, πρέπει πάντα να γίνεται με ένταση. Ειλικρινά δεν μου αρέσει να μένουμε πίσω, θέλω να πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο όπως το κάναμε και σε άλλα παιχνίδια. Ο λόγος που δεν καταφέραμε σε κάποια παιχνίδια να πάρουμε το αποτέλεσμα ήταν γιατί έγιναν κάποια λάθη».

Για το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί φώναξαν ρυθμικά το όνομά του μετά το τέλος του αγώνα και αν η νίκη επί του Απόλλωνα ήταν μια απάντηση για τις αποδοκιμασίες; «Να σας εξηγήσω. Ο Άρης είναι ένας σύλλογος με πολλά χρόνια ιστορίας αλλά τώρα είμαστε στον δεύτερο χρόνο της νέας εποχής. Εμείς φτιάξαμε αυτές τις προσδοκίες. Εμείς. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι εκεί, όλοι αρχίζουν να μιλάνε. Ο κόσμος το βλέπει σαν μαύρο ή άσπρο, νίκη ή ήττα. Μερικές φορές φαίνεται ότι είμαι κακό παιδί αλλά είμαι ένας αξιαγάπητος τύπος πιστέψτε με! Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να έχουμε σεβασμό στις προσπάθειες των παιδιών»

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης