Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗLIMASSOL TODAYΠαραιτήθηκε ο Μακρίδης...

Παραιτήθηκε ο Μακρίδης…

Την παραίτησή του από τον πάγκο του Απόλλωνα ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Την ίδια ώρα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Νίκο Κίρζη τονίζοντας πως είναι άδικο να βρίζει ο κόσμος έναν άνθρωπο που έφτυσε αίμα, όπως είπε, για τον Απόλλωνα την τελευταία δεκαετία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι μια δύσκολη βραδιά, για τον κόσμο για όλους τους Απολλωνίστες. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Βλέπω ότι ο κόσμος δεν το αντέχει. Δεν είναι λόγο πίεσης που αποχωρώ, αλλά ένας λόγος μήπως η ομάδα βρει τον δρόμο να ανασυνταχθεί, να κερδίσει τα τρία παιχνίδια που απομένουν και να μπει στα πλέι οφ στο πρώτο γκρουπ. Είναι πολύ άδικο να βρίζουν έναν άνθρωπο που έφτυσε αίμα για 10 δέκα χρόνια. Είναι κουμπάρος μου, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούν να διαγράφουν ότι έκτισε και πέτυχε ο πρόεδρος και η διοίκηση αυτά τα δέκα χρόνια. Με αυτούς τους ανθρώπους ο Απόλλων θα βρει τον δρόμο του. Μπορεί όχι φέτος, αλλά θα τον βρει με αυτή τη διοίκηση και ειδικά αυτό τον πρόεδρο. Μπορεί να υπάρξει μια χρονιά που πάνε όλα λάθος. Δεν γίνεται να σβήνουν ότι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον Γιώργο Βασιλείου, τον Βασίλη, τον Λούκα, τον Φανούρη. Τους ευχαριστώ όλους».

Ήσασταν έτοιμος να αναλάβετε; «Δεν πηδάω από το καράβι. Αν θα φύγει ο Μακρίδης και να βρει τον δρόμο της η ομάδα, αν ο κόσμος ζητά το κεφάλι του Μακρίδη, τότε ΟΚ. Ήμουν πανέτοιμος για να αναλάβω τον Απόλλωνα. Επειδή δεν ήρθαν τα αποτελέσματα δεν σημαίνει πως δεν ήμουν έτοιμος. Είναι δική μου η ευθύνη για το αποτέλεσμα, να κερδίζεις 3-1 στο ημίχρονο, είναι ευθύνη δική μου».

Για τις καθυστερημένες μετεγγραφές; «Είναι δύσκολος ο Ιανουάριος. Αυτό που μετρά είναι ο κόσμος, να σταθεί δίπλα στην ομάδα, στη διοίκηση, στον πρόεδρο».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης