Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΔωρεάν οι επιβατικές μεταφορές στις 25 Μαρτίου

Δωρεάν οι επιβατικές μεταφορές στις 25 Μαρτίου

Δωρεάν θα παρέχονται το Σάββατο, 25 Μαρτίου, όλες οι δημόσιες επιβατικές μεταφορές στo πλαίσιo της εκστρατείας «H Ώρα της Γης» για το 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι μετρώντας ήδη 16 πετυχημένα χρόνια, η «Ώρα της Γης» αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία για το περιβάλλον.

Προστίθεται ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Παγκόσμιου Ταμείου για τη φύση «Πολίτες σε περισσότερες από 190 χώρες θα μετατρέψουν αυτά τα 60 λεπτά σε εκατομμύρια ώρες δράσης και ευαισθητοποίησης και θα στρέψουν τους παγκόσμιους προβολείς στον διπλό κίνδυνο της απώλειας της φύσης και της κλιματικής αλλαγής».

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο αυτής της παγκόσμιας εκστρατείας, οι διοργανωτές καλούν το κοινό να γνωρίσει και να χρησιμοποιήσει τα λεωφορεία εντελώς δωρεάν, συμβάλλοντας έτσι στην εκστρατεία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στην ανακοίνωση απευθύνονται θερμές ευχαριστίες σε όλες τις εταιρείες των Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών που αποδέχθηκαν και στήριξαν με χαρά την πρωτοβουλία, προσφέροντας εντελώς δωρεάν τη μεταφορά όλων των επιβατών τους.

Τονίζεται ότι οι μεταφορές θα παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όλες οι διαδρομές θα πραγματοποιηθούν κανονικά με βάση το πρόγραμμα που ισχύει κατά τις δημόσιες αργίες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το κοινό καλείται να αποτείνεται στις εταιρείες Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Powered by agriplant

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης