Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΚαθαρισμός παραλίας στο Λιμανάκι Ζυγίου από τις Ψαραγορές Blue Island και τη...

Καθαρισμός παραλίας στο Λιμανάκι Ζυγίου από τις Ψαραγορές Blue Island και τη CYMEPA

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, η εταιρεία Blue Island PLC, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της στην κυπριακή κοινωνία και της επιθυμίας της να συμβάλει εμπράκτως στην κοινωνική ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας της φύσης και των θαλασσών, συνδιοργάνωσε με τον οργανισμό CYMEPA εκστρατεία για τον καθαρισμό της παραλίας στο Λιμανάκι Ζυγίου.

Limassol Today - Image00023 002

Σε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία, που στόχο έχει την εξάλειψη των αποβλήτων από τις ακτές, συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο ως εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας Blue Island. Καθαρίζοντας την ακτή του Ζυγίου έδωσαν το παράδειγμα σε όλους, ειδικά στους νεότερους, ότι η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης είναι στο χέρι μας και απαιτεί δράση για να επιφέρει απτά αποτελέσματα.

Limassol Today - Image00019 002

Να επισημάνουμε εδώ ότι η CYMEPA, που ήταν υποστηρικτής και αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια, είναι ένας οργανισμός που έχει δώσει εδώ και χρόνια τα διαπιστευτήριά του προσφέροντας σημαντικό έργο με την περιβαλλοντική του δράση, τις εκστρατείες και τα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει για την πρόληψη της ρύπανσης των θαλασσών, με ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση παιδιών και νέων, που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.

Όσο για την Βlue Island, την εταιρεία που εδώ και χρόνια προσφέρει τους θησαυρούς της θάλασσας στο πιάτο μας, είναι λογικό να είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα προστασίας του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος. Στόχος της είναι μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να περάσει το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και ότι η αξία του εθελοντισμού είναι ανεκτίμητη. Είναι γεγονός πως μόνο με τέτοιες δράσεις μπορούμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Powered by agriplant

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης