Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣτο 47% της κανονικής η βροχόπτωση τον Μάιο

Στο 47% της κανονικής η βροχόπτωση τον Μάιο

Στην έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο τριήμερο οφείλεται αποκλειστικά η αύξηση στο 47% της κανονικής για τον μήνα Μάιο της μέσης ποσότητας βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Μαΐου μέχρι τις 8.00 το πρωί της 8ης Μαΐου, σύμφωνα με στοιχεία από το Τμήμα Μετεωρολογίας. 

Συγκεκριμένα, η βροχόπτωση του τελευταίου τριημέρου ανήλθε συνολικά στα 9,2 χιλιοστά, ποσότητα που αντιστοιχεί και στη μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η Μαΐου μέχρι τις 8.00 το πρωί της 8ης Μαΐου. Η κανονική βροχόπτωση για τον μήνα είναι 19,6 χιλιοστά.

Κατά το τελευταίο τριήμερο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης σημειώθηκε στον Κόρνο με 24,4 χιλιοστά ή 98% της κανονικής για την περιοχή και ακολούθησαν το Γεφύρι της Παναγιάς με 22,6 χιλιοστά ή 78% της κανονικής, η περιοχή της Αθαλάσσας στη Λευκωσία με 20,3 χιλιοστά ή 92% και η Πόλις της Χρυσοχούς με 19 χιλιοστά ή 142% της κανονικής για την περιοχή.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι τα 8,8 χιλιοστά βροχόπτωσης που έπεσαν στην περιοχή του Νέου Λιμανιού Λεμεσού αντιστοιχούν στο 126% της κανονικής για την περιοχή.

Powered by agriplant

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης