Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗSCI-TECHiPhone 15 Pro: Οι αλλαγές που αναμένονται στα χαρακτηριστικά και την τιμή

iPhone 15 Pro: Οι αλλαγές που αναμένονται στα χαρακτηριστικά και την τιμή

Με τον Σεπτέμβριο να είναι εδώ, οι λάτρεις των προϊόντων της Apple περιμένουν με αγωνία το event παρουσίασης του iPhone 15. Φέτος, η πολυαναμενόμενη εκδήλωση της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. PT (1 μ.μ. ET).

Μία από τις πρώτες ενδείξεις για το τι καινούριο έχουν να περιμένουν οι χρήστες του iPhone 15 Pro έχει να κάνει με την αλλαγή στην παλέτα των χρωμάτων των νέων iPhone, καθώς αναμένονται οι κλασικές μπλε και μαύρες επιλογές, αλλά υπάρχει και κάτι νέο: μια φυσική απόχρωση τιτανίου και μια παραλλαγή σε ασημί χρώμα. Οι πρώτες φήμες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο δεν θα κυκλοφορήσει σε χρυσό.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φέτος η μετάβαση σε USB-C μπορεί να είναι μία καθοριστική αλλαγή, ενώ ας σημειωθεί ότι αυτή η πιθανή κίνηση έρχεται ως απάντηση στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου το USB-C πρόκειται να γίνει το πρότυπο για όλα τα tablet και τα smartphones που πωλούνται από το επόμενο έτος.

Η ενοποίηση του συνδέσμου σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της θα εξορθολογίσει σίγουρα τις προσφορές της Apple και ενδεχομένως θα υποδηλώσει μια ευρύτερη απομάκρυνση από την κλασική θύρα Lightning.

Το Engadget επισημαίνει επίσης την πιθανότητα λεπτότερων πλαισίων και ενός πλαισίου τιτανίου. Οι χρήστες ενδέχεται επίσης να πρέπει να επιλέξουν το iPhone 15 Pro αν θέλουν σύνδεση Wi-Fi 6E. Επίσης, μέχρι αυτή τη στιγμή γίνεται λόγος για πιθανά μοντέλα “Ultra” που θα προστεθούν στη σειρά.

Τώρα και αναφορικά με τις τιμές του νέου προϊόντας ξένα περιοδικά τεχνολογίας αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αυξήσεις της τάξης των 100 – 200 ευρώ.

Με στοιχεία από Design Taxi

ΠηγήLIFO

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης