Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗSCI-TECHΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΈρχεται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στη δημόσια υγεία

Έρχεται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στη δημόσια υγεία

Καθορίστηκε ο οδικός χάρτης για εφαρμογή του νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας, ανακοίνωσε ο ΟΚΥπΥ

Μία από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Υγεία, τροχοδρομείται ύστερα από συνάντηση, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκου Κόκκινου, ανακοίνωσε ο ΟΚΥπΥ.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση, καθορίστηκε ο οδικός χάρτης για τις φάσεις του έργου μέχρι και την πλήρη εφαρμογή του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υγείας για όλα τα νοσηλευτήρια και Διευθύνσεις του ΟΚΥπΥ, που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε δύο περίπου χρόνια.

Το έργο, με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα €46 εκ. περιλαμβάνει τον λειτουργικό, επιχειρησιακό και τεχνολογικό εκσυγχρονισμό όλων των Διευθύνσεων και νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, καθώς και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

«Με την εφαρμογή του Συστήματος, ο Οργανισμός θα μπορεί να προσφέρει άμεση και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους πολίτες.  Τα στοιχεία του ασθενή θα βρίσκονται σε ένα ενιαίο ψηφιοποιημένο φάκελο, προσφέροντας τη δυνατότητα αμεσότερης πρόσβασης στους χρήστες, αλλά και καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών»

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης