Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗSCI-TECHΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίναι απλά οι φίλοι μου - Έλον Μασκ

Είναι απλά οι φίλοι μου – Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ τουίταρε με χιούμορ για την κατάρριψη ενός αγνώστου «αντικειμένου» πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν

Την Κυριακή, αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν ένα «αντικείμενο» πάνω από τη λίμνη Χιούρον, το τρίτο τέτοιο περιστατικό μέσα στο Σαββατοκύριακο από τότε που εντοπίστηκε ένα φερόμενο κινεζικό αερόστατο επιτήρησης τον περασμένο μήνα, θέτοντας τις δυνάμεις ασφαλείας της Βόρειας Αμερικής σε συναγερμό.

Οι αξιωματούχοι της άμυνας δήλωσαν ότι εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσουν τη φύση του «αντικειμένου» της λίμνης Χιούρον, όταν ρωτήθηκαν για μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO). Οι αξιωματούχοι είπαν ότι δεν αποκλείουν τίποτα.

«Τα ονομάζουμε αντικείμενα, όχι μπαλόνια, για κάποιο λόγο», είπε ο στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Glen VanHerck VanHerck, επικεφαλής της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (Norad) και της Βόρειας Διοίκησης, καθώς αρνήθηκε να αποκλείσει οποιαδήποτε εξήγηση, άσχετα. πόσο τραβηγμένο.

Μετά την κατάρριψη ενός αγνώστου «αντικειμένου» πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν την Κυριακή, το αφεντικό του Twitter προσπάθησε να καθησυχάσει τους οπαδούς του.

«Μην ανησυχείτε, απλώς μερικοί από τους «εξωγήινους» φίλους μου περνούν», έγραψε στο Twitter ο κ. Μασκ, χρησιμοποιώντας emoji εξωγήινων και UFO.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Άμυνας είπε ότι το «αντικείμενο» καταρρίφθηκε λόγω ανησυχιών σχετικά με τις «δυνητικές δυνατότητες επιτήρησής του».

Το Πεντάγωνο, ωστόσο, είπε ότι δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί από πού προήλθε.

Μια πρόσφατη έκθεση, εν τω μεταξύ, ανέφερε ότι η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα άλλο άγνωστο «αντικείμενο» που πετά κοντά σε μια μεγάλη ναυτική βάση στο Κινγκντάο.

«Οι αρμόδιες αρχές» ετοιμάζονται να καταρρίψουν το «αντικείμενο», είπε ένας εργαζόμενος σε μια αρχή θαλάσσιας ανάπτυξης στην περιοχή Jimo της Qingdoa στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Paper για τα σχέδια, ανέφερε το Bloomberg.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης