Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗSCI-TECHΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH EE επενδύει σε τεχνολογία και κυβερνοασφάλεια

H EE επενδύει σε τεχνολογία και κυβερνοασφάλεια

Χρηματοδότηση σε τομείς όπως χώροι δεδομένων, υποδομές blockchain, μαθήματα κατάρτισης για προηγμένες ψηφιακές δεξιότητες, ψηφιακές λύσεις για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο προσκλήσεων υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη», μετά την έγκριση των προγραμμάτων εργασίας, καθώς και έπειτα από τον πρώτο γύρο προσκλήσεων που προκηρύχθηκαν τον Νοέμβριο του 2021.

Οι προσκλήσειςυποβολής προτάσεων απευθύνονται σε εταιρείες, οργανισμούς και δημόσιες διοικήσεις από κράτη μέλη της ΕΕ, χώρες ΕΖΕΣ/ΕΟΧ, καθώς και οντότητες από άλλες χώρες που συνδέονται με το πρόγραμμα.

Για τη χρηματοδότηση αυτή θα πραγματοποιηθεί επένδυση άνω των 249 εκατ. ευρώ σε διάφορους τομείς: χώροι δεδομένων, ευρωπαϊκές υποδομές blockchain, μαθήματα κατάρτισης για προηγμένες ψηφιακές δεξιότητες, ψηφιακές λύσεις για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες, πιλοτικά έργα σχετικά με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) για την καταπολέμηση του εγκλήματος και εγκαταστάσεις δοκιμών της ΤΝ.

Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων λήγει 17 Μαΐου.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης