Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΣεμινάριο για Τεχνητή Νοημοσύνη από την ΕΣΗΕΑ για μέλη της Ένωσης Συντακτών

Σεμινάριο για Τεχνητή Νοημοσύνη από την ΕΣΗΕΑ για μέλη της Ένωσης Συντακτών

Σε πολυήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΣΗΕΑ με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τη Δημοσιογραφία» μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη της Ένωσης Συντακτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Ένωση Συντακτών εξασφάλισε δικαίωμα διαδικτυακής συμμετοχής στα ενεργά της μέλη. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί ταυτόχρονα διά ζώσης και διαδικτυακά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής στο email της ΕΣΚ [email protected] το αργότερο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2023. Όσες αιτήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις θα σταλούν αυθημερόν στην ΕΣΗΕΑ.

“Το ΔΣ της ΕΣΚ συμμερίζεται απόλυτα την εκτίμηση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ότι «η αξία της παραδοσιακής ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτόλεια και καλογραμμένα κείμενα, δεν αναιρεί την αναγκαιότητα εξοικείωσης με τους μηχανισμούς και τη λειτουργία της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), πριν το γνωσιακό χάσμα καταστεί αγεφύρωτο»”, αναφέρει η ΕΣΚ στην ανακοίνωσή της, ευχαριστώντας το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για την παραχώρηση του δικαιώματος συμμετοχής στα μέλη της.

Επιστημονικός υπεύθυνος του σεμιναρίου, το οποίο θα αρχίσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, είναι ο Υποψήφιος διδάκτορας, δημοσιογράφος, Ανδρέας Μ. Παναγόπουλος. Οι πέντε διαλέξεις, δίωρης διάρκειας, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, στις δέκα το πρωί.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες, οι οποίοι παρακολούθησαν ανελλιπώς τις διαλέξεις.

Powered byLimassol Today - Epifaniou

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης