Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΈνα απίστευτο και συνάμα οπαδικό συμβάν κάποτε στο Βελιγράδι!

Ένα απίστευτο και συνάμα οπαδικό συμβάν κάποτε στο Βελιγράδι!

Την σεζόν 2002-2003 η Λάτσιο κληρώθηκε να παίξει εναντίον του Ερυθρού Αστέρα για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αμέσως μετά την πρόκριση επί της Ξάνθης. Θα έπρεπε να υπερβεί το εμπόδιο της σερβικής ομάδας χωρίς δύο από τα βασικά αστέρια της, τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο λόγος ήταν πως και οι δύο είχαν ξεκαθαρίσει στην διοίκηση των Ρωμαίων πως δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της καρδιάς τους.

 Όσο απίθανο κι αν ακούγεται για τα σύγχρονα δεδομένα, η Λάτσιο δέχθηκε την επιθυμία των παικτών της και παρατάχθηκε χωρίς εκείνους. Κατάφερε να πάρει την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1, αν και δεν έπεισε με την απόδοσή της, ούτε καν τον Σίνισα που δήλωσε πως ”προκρίθηκε” η πιο αδύναμη ομάδα! Πριν τον αγώνα χαιρέτησε τον πυρήνα των φανατικών και εμφανίστηκε, παρέα με τον Στάνκοβιτς, με φανέλες του Ερυθρού Αστέρα!

 Μια ιστορία ενδεικτική της αγάπης και των αρχών που χαρακτήριζαν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που απεβίωσε προ ημερών σε ηλικία 53 ετών, νικημένος από τη λευχαιμία.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης