Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΚαμαρώνουν αυτοί που σμίλεψαν τον Άρη

Καμαρώνουν αυτοί που σμίλεψαν τον Άρη

Καμαρώνουν οι φίλοι του Άρη, μα πιο πολύ και οι παλαίμαχοι του, οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια. Ανέκαθεν η ελαφρά ταξιαρχία διέθετε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, παραμένοντας ο φτωχός συγγενής της ποδοσφαιρικής Λεμεσού.

Όσες δυσκολίες και αν συναντούσε έμενε όρθιος, δεν τα έβαζε κάτω. Ποδοσφαιριστές, όπως οι Μακρίδης, Καρεκλάς, Κισσονέργης, Διαμαντής, Τσίγκης, Χ’’ Λοίζου, Παπακώστας, Πέτρου, Πάκκος, Νικολαίδης, Λοίζου και δεκάδες άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα σε ομάδες που έκαναν μόνιμα πρωταθλητισμό στην Κύπρο.

Πάντα κάτι συνέβαινε και ο Άρης, έμενε στα χαμηλά, με εξαίρεση δυο τρεις καλές περιόδους. Τα χρόνια περάσαν, ο Άρης ανεβοκατέβαινε από την Α’ στη Β’ κατηγορία, μάλιστα τα οικονομικά τον έβαλαν για καλά από κάτω. Μέχρι που ανέλαβε την ομάδα ο ξένος επενδυτής. Άλλαξε τον Άρη, από τα νύχια μέχρι τη κορφή. Προσέλαβε επαγγελματίες, μοίρασε χρήμα και όλα απέδωσαν στην εντέλεια. Από τα αζήτητα κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα, μπήκε φέτος στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, κάτι που ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούσαν να το φανταστούν οι οπαδοί και φίλοι του Άρη.

«Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας μας. Είμαστε όλοι δίπλα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και περιμένουμε πως και αυτή η χρονιά θα μας φέρει επιτυχίες», δήλωσε στο Limassol Today, o παλιός άσσος του Άρη και πρώην διεθνής Μάριος Τσίγκης, ο οποίος ακολουθεί κατά πόδας την ελαφρά ταξιαρχία.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΖ ήταν μια καλή και αποδείχθηκε πως οι παίκτες που μπήκαν να αγωνιστούν δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε από αυτούς που ξεκινούν βασικοί. Η ομάδα μας απέδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες και φέτος».
Ο Μάριςο Τσίγκης ανέφερε ακόμη:
«Είμαστε κομμάτι του Άρη, τώρα είμαστε φανατικοί οπαδοί του. Η πορεία στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακή και ο Άρης δείχνει πως μεγαλώνει. Κάναμε καλά παιχνίδια, τα παιδιά κουράστηκαν και πιστεύω πως αυτή η διακοπή ήταν ότι έπρεπε για την ομάδα μας».

Στην φωτογραφία του χθες επιλέξαμε μια ενδεκάδα της περιόδου 1976-77, στο Τσίρειο στάδιο. Καθήμενοι από αριστερά οι Χ’’ Τοφής, Τσίγκης, Κισσονέργης, Χ’’ Λοίζου και Καυκαλιάς. Ιστάμενοι από αριστερά: Ρουσής, Θεοφίλου, Λουκά, Ιωαννίδης, Μαρκαντώνης και Μακρίδης.
   ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης