Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΜια ηλιαχτίδα φωτός στο σύγχρονο σκοτάδι!

Μια ηλιαχτίδα φωτός στο σύγχρονο σκοτάδι!

Στη φωτογραφία που βλέπετε ο επιτηρητής ασφάλειας του Τσίρειου δεν κρατά στις πλάτες του σακί με πατάτες ή αντικείμενα για προσωπική χρήση. Κρατά έναν συνάνθρωπό μας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης Κυριακής (30/10) στο ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ και κινδύνεψε να χάσει ακόμη και τη ζωή του.

Εάν δεν ενεργούσε άμεσα ο Νίκος Γενναδίου με κίνδυνο ακόμη και τη δική του σωματική ακεραιότητα, σήμερα ενδεχομένως να μιλούσαμε για το πρώτο θύμα της οπαδικής βίας στα κυπριακά γήπεδα.

Ευτυχώς ο συγκεκριμένος επιτηρητής «διάβασε» σωστά την κατάσταση εκείνη τη χρονική στιγμή και δίχως να σκεφτεί οτιδήποτε μπήκε στην μάχη και γλύτωσε από του χάρου τα δόντια τον οπαδό, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ένας άνθρωπος-μια ηλιαχτίδα φωτός στο σύγχρονο σκοτάδι-ο οποίος πρέπει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Μπορούμε να γράψουμε και άλλα διθυραμβικά σχόλια αλλά ο ίδιος δεν θα τα θέλει. Το μόνο που ζητά και εύχεται όπως και όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι είναι ένα αθλητισμό, μακριά απο βία και τέτοιου είδους αισχρές και αποτρόπαιες καταστάσεις!

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης