Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΟι δικοί μας από την Σασουόλο

Οι δικοί μας από την Σασουόλο

Τρεις Κύπριοι νεαροί, βρέθηκαν αντίπαλοι την Κυριακή στα παιχνίδια των εφηβικών ομάδων, ανάμεσα στην Τορίνο και την Σασουόλο. Ο αγώνας τέλειωσε 1-1 με την Τορίνο να ανοίγει το σκορ και την Σασουόλο να ισοφαρίζει.

Ο Ζάβος Σάββα (δανεικός από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας) αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τορίνο, ενώ οι Άγγελος Νεοφύτου (δανεικός από την Ομόνοια) και Ανδρέας Ιωάννου (δανεικός από την ΑΕΛ) αγωνίστηκαν με την σασουόλο και άφησαν καλές εντυπώσεις.

Όλα δείχνουν πως στο εξωτερικό θα μάθουν πολλά και θα αποκτήσουν εμπειρίες για να επιστρέψουν πανέτομοι. Ο Ανδρέας Ιωάννου, ξεκίνησε βασικός και τα πήγε πολύ καλά. Ο νεαρός που είχε εκάνει πέρσι ντεπούτο στην Α’κατηγορία στον αγώνα της ΑΕΛ με την Καρμιώτισσα συνάντησε πολύ καλές συνθήκες, σε επαγγελματικά πρότυπα στη Σασουόλο και το μέλλον είναι μπροστά του.

Ο Ιωάννου, μαζί με τον Νεοφύτου, βρίσκονται στην Κύπρο από χθες και είναι στην διάθεση του Άρσεν Μιχαήλοβιτς για τον αγώνα της Εθνικής Νέων Κ-19 με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αρμενίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου και θα αρχίσει στις 19:00.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης