Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΖαχαρίας Παναγιώτου – Ένα ταλέντο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ζαχαρίας Παναγιώτου – Ένα ταλέντο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Συνδυάζει σπουδές και ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ζαχαρίας Παναγιώτου. Με την ομάδα Wingate Men’s του Πανεπιστημίου Wingate University συμμετέχει στο πρωτάθλημα SAC (South Atlantic Conference), το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα στη Β’ κατηγορία.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπου πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχουμε στόχο να βρεθούμε στο National Champions», μας ανέφερε ο Ζαχαρίας Παναγιώτου, ο οποίος βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κύπρο.

«Είναι πολύ καλό το περιβάλλον και στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος δυνατές ομάδες. Δουλεύουν επαγγελματικά, σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Στόχος μου, είναι να τελειώσω τις σπουδές και να συνεχίσω σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα, είτε να επιστρέψω στην Κύπρο, ή σε κάποια ομάδα στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ακόμη ο Ζαχαρίας, στην σύντομη κουβεντούλα που είχαμε μαζί του.

Μόλις στα 21 του, ο νεαρός επιθετικός, περνάει καλά στις μακρινές Ηνωμένες Πολιτείες και στόχος του είναι να βελτιωθεί αγωνιστικά, να μαζέψει εμπειρίες και να επιστρέψει δυνατός και ώριμος.
   Γιώργος Χρ. Γεωργίου

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης