Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑ' Σκέλος 26ουΠαγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας6-7 Μαΐου

Α’ Σκέλος 26ουΠαγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας6-7 Μαΐου

Πραγματοποιείται  το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  6-7  Μαΐου, στην Λεμεσό, και συγκεκριμένα στον υδατοφράκτη του Κούρη, το Α’ Σκέλος του 26ουΠαγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας 2023.

Το Α ́ Σκέλοςπεριλαμβάνει αγωνίσματα στο μονό, διπλό και τετραπλό σκιφστις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, αντρών καιγυναικών και σε αυτό θα συμμετάσχουν αθλητές  από 4σωματεία. Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος πέρα των 60 αθλητών από  το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, το Σωματείο “ΝΗΡΕΑΣ” Ύψωνα και το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κατά το διήμερο θα διεξαχθούν 16 τελικοί και συγκεκριμένα 8 τελικοί την πρώτημέρα και 8 την δεύτερη μέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίαςγια μια ακόμη χρονιά προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει και να γνωρίσει το τόσοεντυπωσιακό άθλημα της κωπηλασίας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειεςτων νεαρών αθλητών μαςαγώνες λαμβάνοντας  τις δικές τους προσωπικές προφυλάξεις χωρίς να εισέλθει στο χώρο των εγκατάστάσεων διεξαγωγής των αγώνων.   

Το 26οΠαγκύπριο Πρωτάθλημα 2023 θα συνεχιστεί  και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου με το Β’ Σκέλος για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης