Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑντρέας Μιλτιάδης: Από τις σπουδαιότερες επιτυχίες στην ιστορία της Κυπριακής ποδηλασίας!

Αντρέας Μιλτιάδης: Από τις σπουδαιότερες επιτυχίες στην ιστορία της Κυπριακής ποδηλασίας!

Βασιλιάς των Βουνών ο Αντρέας Μιλτιάδης στον Διεθνή Γύρο Ελλάδας 2023

Βασιλιάς των Βουνών (Κing of Mountains) του ΔΕΗ International Tour of Hellas αναδείχθηκε ο Αντρέας Μιλτιάδης, κατακτώντας την πορτοκαλί φανέλα Betsson Greece και σημειώνοντας μία από τις σπουδαιότερες επιτυχίες στην ιστορία της Κυπριακής ποδηλασίας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Iuri Leitao της Team Caja Rural-Seguros RGA κρατάει τη γαλάζια φανέλα ΔΕΗ Α.Ε. της γενικής κατάταξης, τερματίζοντας δεύτερος στο σπριντ του τελευταίου ετάπ στην Αρχαία Ολυμπία πίσω από τον Stanislaw Aniolkowski, και κερδίζοντας για πρώτη φορά τη γενική κατάταξη πολυήμερου γύρου στην καριέρα του. O Πορτογάλος κατακτά και την φανέλα Kotsovolos των πόντων.

Limassol Today - Image 36 18

Σπουδαία επιτυχία για τον Νικηφόρο Αρβανίτου η 5η θέση στην τελική κατάταξη των Νέων, με τη λευκή φανέλα Visit Greece να πηγαίνει στον Logan Currie της Black Spoke Pro Cycling.

Σε ανάρτηση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας αναφέρει:

Μεγάλη επιτυχία σήμερα για την Εθνική μας Ομάδα στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος με τον αρχηγό της ομάδας μας Ανδρέα Μιλτιάδη να είναι πρωτοπόρος στα Σπρίντ Αναβάσεων με 20 Πόντους έναντι 13 του δευτέρου αθλητή.

Limassol Today - Image 36 15

Την ιδιά στιγμή διατηρείται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα μόλις 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο του αγώνα με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο αυριανό τέταρτο και τελευταίο εταπ του αγώνα.

Ο Αντρέας Μιλτιάδης θα στεφθεί King of the Mountains του Διεθνούς Γύρου Ελλάδας 2023 αν κερδίσει 3 πόντους στα αυριανά σπριντ αναβάσεων ακόμα και αν ο δεύτερος αθλητής κερδίσει όλα τα σπριντ αναβάσεων στην αυριανή ημέρα.

Limassol Today - Image 36 16

Εκπληκτική και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών μας ακολουθώντας τις οδηγίες του ομοσπονδιακού μας προπονητή, κ. Ανέστη Κουρμπέτη, έδωσαν κάθε δυνατή βοήθεια στον αρχηγό της ομάδας προστατεύοντας τον από αχρείαστες σπατάλες δυνάμεων.

Αύριο ο αγώνας ξεκινάει από την περιοχή της Costa Navarino. Θα εκκινήσει το τέταρτο και τελευταίο ετάπ της φετινής διοργάνωσης (βόρεια της Πύλου), το οποίο θα κατευθυνθεί προς την ενδοχώρα και αφού περάσει από το παλάτι του Νέστορα στον λόφο του Εγκλιανού, θα επιστρέψει στα παράλια, για να κινηθεί κατά μήκος του Κυπαρισσιακού κόλπου και να τερματίσει στην Αρχαία Ολυμπία, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της υφηλίου. Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα ολοκληρωθεί ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος του 2023, πιθανότατα σε ένα ακόμη μαζικό σπριντ.

Limassol Today - Image 36 17

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης