Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑAρχαίος Έλληνας πολεμιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Fortnite!

Aρχαίος Έλληνας πολεμιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Fortnite!

Mε πολλές διαφορετικές αμφιέσεις και όπλα θα πολεμήσει ο ‘Greek Freak’ στις πεδιάδες του γνωστού Battle Royal της Epic Games.

Όπως είχε ενημερώσει το SPORT24, Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται πια και σε δεύτερο βιντεοπαιχνίδι μετά τη σειρά NBA 2K και αυτό δεν είναι άλλο από το Fortnite! Σύμφωνα με τον Hypex και τα leaks τα οποία τρέχουν συνέχεια στα social media, ο Γιάννης θα έχει τρεις διαφορετικές αμφιέσεις με περισσότερες παραλλαγές.

Η πρώτη θα είναι τα casual ρούχα του με το έμβλημα του Γιάννη στο στήθος, η δεύτερη θα είναι μια αφρικάνικη αμφίεση αφιερωμένη στις ρίζες του Γιάννη από τη Νιγηρία και η τρίτη και καλύτερη θα είναι στρατιωτικές στολές της Αρχαίας Ελλάδας με περικεφαλαίες, ξεχωριστά φτερά αφιερωμένα στο ‘Greek Freak’, αλλά και όπλα που θυμίζουν το σούπερ σταρ του NBA αλλά και την Ελλάδα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το πότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι διαθέσιμος για παιχνίδι στις πεδιάδες του Fortnite δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με τις φήμες να λένε ότι το ντεμπούτο του θα το κάνει αρχές του νέου έτους.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης