Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧαλαρά πήρε το διπλό ο Property Gallery Απόλλων

Χαλαρά πήρε το διπλό ο Property Gallery Απόλλων

O Property Gallery Απόλλων επικράτησε στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» του Άρη Πολεμίου με 3-0 την περασμένη Τρίτη (8/11) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών. Οι «γαλάζιες» παίζοντας και με ρεζέρβες δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί των «πρασίνων» και πέτυχε την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Άρης Πολεμίου στάθηκε πάρα πολύ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Property Gallery Απόλλων έστω με πολλές αλλαγές έλεγξε πλήρως το πρώτο σετ που κέρδισε με 12-25 σε 24’

Ο Άρης προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικός στο δεύτερο σετ και πίεσε στα αρχικά στάδια, αλλά ο Property  Gallery Απόλλων ξέφυγε με 04 πόντους 05-09, το οποίο διατηρείτο. Οι «πράσινες» δεν άφησαν τις «γαλάζιες» να αποσπαστούν άνκαι διατηρούσαν «μαξιλαράκι ασφαλείας» 12-17. Με σερί όμως ο Property Gallery Απόλλων επικράτησε 17-25 σε 25’ και αύξησε σε 0-2 σετ.

Μετά τους πρώτους πόντους, ο Property Gallery Απόλλων ξέφυγε και στο τρίτο σετ με 08-15 και 11-19 για να επικρατήσει τελικά με 12-25 σε 20’ επικρατώντας με 0-3 σετ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: ΆΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ  0-3 (12-25,17-25, 12-25)

ΆΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ(Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Ρ. Παπά, Κουππή, Kadyrova,Πέτρου, Δημητροπούλου Khovalkina, – Λίμπερο: Α. Παπά – Αλλαγές: Α. Χατζηχριστοδούλου, Χατζηευσταθίου, Μ. Χατζηχριστοδούλου, Ξενοφώντος.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ):Nogueras, Αλεξάκου, Bliznkova,Ventura, Lavruk, Λάμπρου – Λίμπερο: Δαϋϊδ, Ζακχαίου – Αλλαγές: Kωνσταντοπούλου, Χατζηκωνστάντα, Χριστοφόρου, Φώτη.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης