Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΧρυσός ο τζουντόκα Γιάννης Αντωνίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τυνησίας!

Χρυσός ο τζουντόκα Γιάννης Αντωνίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τυνησίας!

Στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τυνησίας (U21), μόλις πέντε μέρες από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο (U21), στον Λινιάνο της Ιταλίας, βρέθηκε ο Κύπριος αθλητής του τζούντο Γιάννης Αντωνίου.

Ο Γιάννης Αντωνίου, που αγωνίζεται στην κατηγορία +100 κιλά, κέρδισε τους Saud Manaie (Σαουδική Αραβία – αργυρό μετάλλιο), Samir Moula (Αλγερία – χάλκινο μετάλλια) και Mohamed El Mahdi Masahel (Αλγερία – χάλκινο μετάλλιο).

Ο Γιάννης Αντωνίου βρίσκεται σε μια κούρσα αγώνων για τους ερχόμενους μήνες, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι.

Αυτός είναι και ο λόγος, που την ερχόμενη εβδομάδα, θα ριχτεί ξανά στην αρένα, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αλγερίας.

Αυτό το χρυσό, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο, που κέρδισε τις προηγούμενες ημέρες, εξασφαλίζουν στον αθλητή αρκετούς βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.

Στόχος του, σύμφωνα με ανακοίνωση, να σκαρφαλώσει στους 16 καλύτερους και να αγωνιστεί τον ερχόμενο Μάιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Κατάρ.

Ο Γιάννης Αντωνίου έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες τους τελευταίους μήνες, όπως χρυσό μετάλλιο στο Λιμνιάνο της Ιταλίας, αργυρό μετάλλιο στο Στρασβούργο της Γαλλίας, χάλκινο μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Νορμανδία στη Γαλλία, χάλκινο μετάλλιο στο Youth Olympic στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Limassol Today - Gbgbgbbgb

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης