Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑDynatron Απόλλων και επίσημα

Dynatron Απόλλων και επίσημα

Δημοσιογραφική διάσκεψη στο σωματείο της ομάδας παρέθεσε χθες (21/9) ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας, που παρουσίασε το νέο του μεγάλο χορηγό στην καλαθόσφαιρα. Η εταιρία Dynatron συμφώνησε με τη Λεμεσιανή ομάδα για ένα χρόνο, με την προοπτική ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας… κι ενώ το καλαθοσφαιρικό τμήμα των «κυανολεύκων» τη νέα σεζόν θα λέγεται «Dynatron Απόλλων».

Οι δύο πλευρές έστειλαν το μήνυμα για μια πολύ καλή σεζόν από κάθε άποψη, τονίζοντας την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία που ανακοίνωσαν.

Μεταξύ άλλων, αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών του έδωσε και ο προπονητής του Απόλλωνα, Παναγιώτης Γιανναράς, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να τερματίσει σε πρώτο πλάνο στην πρώτη τετράδα, κρατώντας παράλληλα μικρό καλάθι, αποφεύγοντας τις μεγάλες κουβέντες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του σωματείου, Ξενοφών Χαραλάμπους, ανέφερε ότι ο μεγάλος στόχος του σωματείου είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο για να φτάσει η ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου χρειάζεται πλάνο και χρόνο.

*Τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν και οι εμφανίσεις των «κυανολεύκων».

Limassol Today - 306347529 621708119527156 8243214875300518490 N

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης