Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ Ice Power στηρίζει τον Κύπριο πρωταθλητή ποδηλασίας Αντρέα Μιλτιάδη

Η Ice Power στηρίζει τον Κύπριο πρωταθλητή ποδηλασίας Αντρέα Μιλτιάδη

Ο Κύπριος πρωταθλητής ποδηλασίας Αντρέας Μιλτιάδης διανύει την καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του καριέρας, με την αθλητική του πορεία τα τελευταία χρόνια να είναι ανοδική. Κάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, ο Μιλτιάδης σημειώνει πολλές διακρίσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα και στο εξωτερικό τόσο σε αγώνες δρόμου όσο και σε MTB racing αγώνες.

Ο τεράστιος Αντρέας Μιλτιάδης αναδείχτηκε πρόσφατα King of Mountains στον ποδηλατικό αγώνα ΔΕΗ International Tour of Hellas, που διοργανώθηκε στην Ελλάδα από τις 2 μέχρι τις 6 Μαΐου 2023, κατακτώντας την πορτοκαλί φανέλα Betsson Greece και σημειώνοντας μία από τις σπουδαιότερες επιτυχίες στην ιστορία της Κυπριακή ποδηλασίας!

Η Ice Power, γνωστός διαχρονικός υποστηρικτής του αθλητισμού και των προσπαθειών των Κύπριων αθλητών, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο Κύπριο πρωταθλητή ποδηλασίας Αντρέα Μιλτιάδη, ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του κυπριακού αθλητισμού. Ένας αθλητής που πέραν του μεγάλου του ταλέντου, διακρίνεται για το ήθος, την έμφυτη ευγένειά του, την ταπεινότητα και τη μαχητικότητά του. Ένα πρότυπο αθλητή με αφοσίωση και στοχοπροσήλωση.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Παλαιχώρι, ο Κύπριος αθλητής επέλεξε να παραμείνει στη γη των προγόνων του, καθώς η αγάπη του για τη φύση και την ηρεμία της υπαίθρου δεν άφηναν και πολλές επιλογές. Η πρώτη του επαφή με το ποδήλατο ήταν καθοριστική, αφού ένα μήνα μετά, χωρίς προπόνηση και καμία ιδιαίτερη γνώση σε τακτικές και στρατηγικές ποδηλασίας, κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στην ανάβαση Τροόδους αφήνοντας εκτός πολύ δυνατούς ποδηλάτες της εποχής.

Το πείσμα, η επιμονή και η σκληρή δουλειά, τον οδήγησαν στην κατάκτηση πολυάριθμων διακρίσεων, φτάνοντας σήμερα, σε ηλικία μόλις 26 ετών, να θεωρείται ένας από τους ελίτ αθλητές της κατηγορίας του.

Πιο κάτω οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντρέα Μιλτιάδη:

Limassol Today - Jjjh

Η Ice Power Κύπρου ως υπερήφανος υποστηρικτής του Αντρέα Μιλτιάδη, θα βρίσκεται δίπλα στον κορυφαίο Κύπριο πρωταθλητή, στηρίζοντάς τον έμπρακτα σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλει.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας των προϊόντων της Ice Power στην Κύπρο είναι η Μarathon Trading.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης