Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΠΡΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑLemesos Volleyball: Τίμησε τις ομάδες τους για τις επιτυχίες τους

Lemesos Volleyball: Τίμησε τις ομάδες τους για τις επιτυχίες τους

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, στις 31 Μαΐου, η Lemesos Volleyball πραγματοποίησε την ετήσια τελετή βράβευσης της στο Κλειστό Γήπεδο Λυκείου Πολεμιδιών. Η εκδήλωση είχε επίκεντρο τους αθλητές και τις επιτυχίες τους για τη σεζόν 2022-2023 και σηματοδοτούσε τον θρίαμβο των κοριτσιών στις κατηγορίες K14, K16 και K18, καθώς και την εξαίρετη επίδοση των αγοριών.

Τα κορίτσια και των τριών κατηγοριών K14, K16 και K18 αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους και την αθλητική τους ακεραιότητα. Τρία πρωταθλήματα για τα κορίτσια της Lemesos Volleyball, κάτι που έχει συμβεί μόνο τρείς φορές στα χρονικά των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Κοριτσιών. Τα αγόρια της κατηγορίας K16 κατέκτησαν την 3η θέση, επιδεικνύοντας εξαιρετική απόδοση στο πρωτάθλημα.

Η τελετή βράβευσης ήταν μια ευκαιρία για τους αθλητές, τους προπονητές και τους φίλους της Ομάδας να γιορτάσουν μαζί τις επιδόσεις και τις κατακτήσεις τους κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και περηφάνια.

Η Lemesos Volleyball ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και φίλους της Ομάδας για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξή τους σε όλη την επιτυχημένη πορεία της.

Η Lemesos Volleyball συνεχίζει να αναπτύσσεται, με στόχο να συνεχίσει το κύμα των επιτυχιών της και να εμπνεύσει νέους Κύπριους αθλητές να ακολουθήσουν το πάθος του βόλεϊ.

Πηγη: Sportsfm

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης